screenshot 23 6 2023 14 14 49

Alex Soze akkoord met 100K voor gevecht Kosso! Doet absurd voorstel als hij verliest!

Algemeenmei 23 2023, 11:57
Het ziet er naar uit dat we ons langzamerhand op kunnen maken voor een groot main event bij Boxing Influencers: Alex Soze gaat namelijk akkoord met het voorstel van Kosso om de ring in te gaan voor 100.000 euro.

Kosso uitdaging

Eerder zei Kosso met een uithaal: “Een oude junkie opa daagt me uit om de ring in te gaan. Die man is 44 en kan mijn vader zijn.” Kosso meent dat de oude Alex ruzie zoekt met een 27-jarige harde werker : “Zielig, mensen doen tegenwoordig alles voor aandacht. Iemand die gek doet is niet gek. Vrees de rustige leerde mijn vader”.

Alex reageert

Alex reageert nu weer daarop en zou al in contact zijn met Boxing Influencers om het te regelen. Hij vindt het geen probleem om 100K op het spel te zetten " Geen probleem, ton is voor de winnaar en ik ga je nog beter zeggen."
Dan maakt Soze een voorstel die wel extreem is, hij zet namelijk zijn hele bezit op het spel, inclusief aandelen en spaarrekeningen: "Als ik van jou verlies, mag je alles hebben wat ik heb. Al mijn aandelen in al mijn bedrijven, dan krijg je mijn auto’s, dan krijg je mijn spaarrekening”.

Bekijk de uitdagingen en reacties hier:

Via IG