screenshot 22 06 2023 20 50 34

Kosso reageert op Alex Soze uitdaging! Haalt uit en noemt bedrag "Buiten de ring!"

Algemeenmei 22 2023, 18:38
Kosso heeft gereageerd op de uitdaging die vlogger Alex Soze voor hem had. Soze wil namelijk tegen Kosso de ring in om te zien wie beter is in boksen.

Kosso roof Marbella

Dit gebeurt allemaal nadat Kosso en vrienden in Marbella werden beroofd. Hun auto werd vernield teruggevonden en veel dure spullen bleken te zijn gestolen. Later op de dag haalden Alex Soze en Kosso uit naar elkaar.

Alex Soze vs Kosso uitdaging

De Groningse controversiële vlogger zegt o.a. dat zijn familie niet te koop is, een antwoord op de opmerking die Kosso maakte online nadat Alex een sneer uitdeelde. Soze typte namelijk dat hij Kosso zou willen “sponsoren voor een tientje”, nadat Kosso bekend maakte dat hij voor maar liefst 25.000 euro bestolen zou zijn.
Alex daagde Kosso uit voor een wedstrijd bij Boxing Influencers: een-tegen-een in de ring. Hij zegt dat hij 44 jaar oud, en niet de meest fitte meer is , maar na een paar maanden trainen er zal staan om de wedstrijd aan te gaan.

Kosso reageert

Kosso heeft nu dus gereageerd en haalt uit naar Alex "Een oude junkie opa daagt me uit om de ring in te gaan. Die man is 44 en kan mijn vader zijn." Kosso meent dat de oude Alex ruzie zoekt met een 27-jarige harde werker : "Zielig, mensen doen tegenwoordig alles voor aandacht. Iemand die gek doet is niet gek. Vrees de rustige leerde mijn vader”.
Kosso is echter wel bereid de ring in te gaan maar dan voor een flink bedrag: voor €100.000 euro, en ook buiten de ring.

Bekijk hier het antwoord en de uitdaging

Via Tiktok, IG