screenshot 10 4 2022 15 39 04

BN'er haalt keihard uit naar Monica Geuze "Ze is heel irritant!" (Beeld)

Algemeensep 16 2023, 14:36
Een BN'er blijkt niet zo een grote fan van Monica Geuze. Angela de Jong beter bekend als de beruchte opiniediva van het AD haalt keihard uit naar Monica . Monica is sinds kort te zien in het programma "The Masker Singer" en is niet bij iedereen geliefd.

"Ik vind haar heel irritant" vertelt Angela

Angela de Jong schrijft dagelijks over alles wat ze ziet op televisie. Dit doet ze al een lange tijd en zo nu en dan haalt ze ook uit naar bekende Nederlanders, dit keer is Monica Geuze het slachtoffer. Ze vindt namelijk dat Monica geen goede toevoeging is aan The Masked Singer. “Ik vind haar heel irritant.” Het panel in het programma is aangepast en ze kraakt Monica in de AD Mediapodcast af.

"Waarom moet Monica Geuze de hele tijd alles zeggen"

In de AD Mediapodcast wordt de vraag aan Angela gesteld of Monica een verbetering is voor het programma. Daarop antwoordt Angela als volgt op: "Op de vraag of Angela haar komst een verbetering vindt, antwoordt ze onverbiddelijk. “Wil je het echt weten? Nee. Wederom, mijn 10-jarige heeft heel de vrijdag geroepen: ‘Hoe laat begint The Masked Singer?’ Die zat klaar". En toen? “Die zei alleen maar: ‘Waarom zit Monica Geuze daar? Waarom zijn er geen duo’s meer? Waarom is het nu één jury? Waarom moet Monica de hele tijd alles zeggen? Waarom?'”
Tijdens haar debuut maakte Monica een pittige grap over collega-panellid Loretta Schrijver: “Je hebt niks aan die oude tang in het midden, hè?” Ongepast, vindt Angela. “Ik vond d’r zwaar irritant, moet ik je zeggen. Het grapje over de ’tang’ Loretta, dat sloeg bij mij ook nogal verkeerd.”
“Ik miste gewoon echt wel een beetje het gebep van Loretta en Carlo onderling. Buddy en Gerard. Ik herhaal de vraag van mijn dochter nog maar een keer: ‘Waarom moest in hemelsnaam Monica Geuze daarin?'”

Monica Geuze is nog lang geen 40

Onlangs plaatste een volger van Monica Geuze onder haar video op TikTok: “Ik hoop dat ik er later ook zo goed uit zie als ik 40 ben”. Monica is echter de komende 11 jaar nog geen 40, ze is nog niet eens 30. De influencer/presentatrice is namelijk geboren op 27 maart 1995, en is dus 28 jaar jong. Ze deelt zelf een screen van de reactie en kan er blijkbaar om lachen “Hoe is jullie dag?”.
Onder de reactie wordt volop gereageerd: “Haha erg ze is nog lang geen 40” en een andere volger schrijft: “Serieus ze lijkt wel ouder?”. Er wordt ook volop gelachen: “Ik stik” “ahahaha”. Monica deelt de opmerkelijke reactie op haar Instagram met 1,4 miljoen volgers: “Hoe is jullie dag?”.

Bekijk hier beelden

monica 593x1024
Bron: Instagram, Mediacourant