Skip to main content

Monica Geuze zou weer aan het daten zijn met een man, deze zou ze volgens Yvonne en haar spionnen hebben leren kennen via een dating app. Leuk voor Monica natuurlijk, maar de juice koningin heeft nieuwe juice, want het blijkt volgens haar te gaan om een soort “Nederlandse Tinder Swindler.”

Monica Geuze nieuwe date

Yvonne gaat los met o.a.: “Heeft ie zich op de date voorgedaan als succesvolle ondernemer? Stond op datingprofiel dat hij entrepreneur is en op Ibiza woont? Deze guy heet geen Dave maar Davey en hij woont gewoon fulltime in Eindhoven. Hij heeft heeft daar zoveel lopen liegen en bedriegen dat hij daar geen vrienden meer heeft en zich niet durft te vertonen.”

Yvonne gaat verder, volgens haar spionnen zou de man bij “vrouwen claimen dat hij ondernemer is en hij belooft ze gouden bergen, maar hij werkt gewoon al jaren netjes in een staalbedrijf. Niks mis mee, maar niet doen alsof je in de QUOTE500 staat”

Nederlandse “Tinder Swindler”?

Yvonne exposed de nieuwe date van Monica als volgt: “Hij zou zich voordoen alsof hij het erg breed laat hangen en een vermogende ondernemer is, maar hij in werkelijkheid om grote bedragen bedelt bij zijn vriendinnetjes. Hij heeft bij sommige exen zelfs een schuld van duizenden euro’s. Beetje génant. Hij zoekt zelfs altijd meiden uit rijke families. Hij heeft een ex zelfs alle meubels van zijn nieuwe appartement laten betalen. Tot een halfjaar geleden leende hij zelfs een paar maanden zijn huur van zijn vriendin. Die vriendin kwam er vervolgens achter dat hij nog een relatie had met een andere meid. Een dubbelleven dus. De twee meiden kwamen erachter dat hij hen allebei voor had gelogen en maakten het uit. Centjes nooit meer teruggezien * En zo kan ik nog wel ff doorgaan..”

Hieronder de onthullingen:

Via IG Yvonne