screenshot 26 5 2023 15 18 24

'Nieuwe vriendin Peter Gillis niet wie ze zegt?' "Alle vijf kids niet bij haar"

Algemeenmrt 26 2023, 13:37
De nieuwe vriendin van Peter Gillis blijft de juice kanalen bezig houden. Ze zou volgens Roddelpraat 'niet echt zijn wie ze zegt dat ze is'. Volgens een artikel dat ze plaatsten hebben ze een betrouwbare bron die ernstig nieuws bracht. Zo zou ze haar kinderen mishandelen en zouden geen van haar kinderen meer bij haar wonen.

Nieuwe vriendin Peter

Wendy zou dus absoluut slecht nieuws zijn voor Petertje. De bron van Roddelpraat gaf onder andere aan dat Wendy van Hout al vanaf jonge leeftijd geen lieverdje zou zijn. Vanwege haar slechte gedrag kwam ze al vroeg op een internaat te zitten. Toen ze later kinderen kreeg zouden bij alle vijf van haar kids instanties als Jeugdzorg en Veilig Thuis betrokken zijn.

Niet bij haar thuis

Er zouden zelfs video's rondgaan waarin te zien is dat de nieuwe vriendin van Peter haar kinderen fysiek en mentaal mishandelt. Geen van haar kinderen zouden meer bij haar in huis wonen. De oudste kinderen wonen naar verluid bij hun vader in Frankrijk, de middelste twee bij hun vader in Apeldoorn en de jongste is ook voornamelijk bij diens vader. Wendy zou alleen nog af en toe de jongste zien.

"Mishandeling nieuwe vriendin Peter"

De bron onthult verder: "Waar Wendy is, is huiselijk geweld. Achter de glimlach schuilt een duivel die pas achter gesloten deuren tevoorschijn komt." Dat belooft natuurlijk niets goeds voor de tortelduifjes. Er zouden zelf beelden en spraakmemo's zijn dat de nieuwe vriendin van Peter de dochter van haar ex ook mishandelde. Ook zou ze stalken, liegen en zich niet aan de omgangsregelingen omtrent haar kinderen houden. "Ze zuigt de mensen om haar heen mentaal en financieel leeg."

Bekijk hier de beelden:

v
Bron: Roddelpraat, Instagram