screenshot 6 1 2022 20 50 54

Geraldine Kemper gaat voor pikante swingers leven! "We hebben een app..."

Algemeenmei 09 2023, 7:45
Geraldine Kemper houdt wel van avontuurtjes. De presentatrice onthult, hoe zij haar relatie spannend houdt. Ze is openlijk over haar swingers leven.

Spannende relatie

Als er iemand nooit preuts is geweest, dan is het Geraldine Kemper. De presentatrice schuift de pikante onthullingen in haar relatie dan ook niet onder stoelen of banken. Ze is inmiddels hartstikke gelukkig in de liefde. Ze zou een relatie hebben met ene 'Freek'. De twee houden het ook graag spannend.
"We hebben nu een paar keer met iemand anders erbij ges*kst en dat vond ik leuk. Ik ben gek op deze man, maar s*ks kan ik los van liefde zien", laat ze weten.
screenshot 5 3 2023 18 11 55 1024x643

Swingers leven

De presentatrice was te gast bij Raven in het programma 'Boerderij van Dorst'. Ze heeft het vaker over de spannende avonturen, in de slaapkamer met anderen. Hierin werd uiteraard over haar spannende relatie gevraagd. Freek en Geraldine delen graag het bed met derden, maar Raven is toch wel benieuwd hoe zij dit voor elkaar krijgt. Er zou een speciale app zijn voor mensen, die hierin geïnteresseerd zijn.
“Het is een app waarop je als duo of single, of eigenlijk alles. Je mag erop en daar ben je eigenlijk heel expliciet in waarop je opzoek bent”.
Freek is wel de persoon die de app beheert en ook gebruiken ze, andere namen en foto's.

Bekijk hier de video

Bron: Kijk.nl, Parra