vliegtuig stelletje

Betrapt stelletje in EasyJet vliegtuig krijgt groots onthaal! Moeder reageert (Nieuwe Beelden)

Algemeenmei 15 2023, 13:01
De beelden gingen de hele wereld, een stelletje van begin 20 werd betrapt terwijl ze het deden in een EasyJet vliegtuig. De steward deed de deur open en vele passagiers konden ze bezig zien. Een groots onthaal volgde, te zien in nieuwe beelden.

Betrapt stelletje in EasyJet

Het stel werd betrapt toen ze vlogen met de vlucht van Luton naar Ibiza. Ze wilden blijkbaar zo een soort avontuur van hun bucketlist afstrepen, en zijn lid geworden van de Mile High Club. De club van mensen die stoute dingen hebben gedaan in een vliegtuig op vlieghoogte.
Te zien is hoe de bemanning op een gegeven moment de deur van het toilet open doet en daar staan ze dan. Een groot gejuich is te horen als de passagiers het zien, maar nu is bekend geworden hoe het afliep. Ze kregen namelijk een groot onthaal van het hele vliegtuig toen ze naar hun plek gingen. Iemand filmde dit en gooide de beelden online.

Moeder reageert

Ook de moeder van de man in kwestie reageerde, zij schaamt zich echter: "Een paar vrienden begonnen me de clip te sturen. Het is niet iets dat een moeder wil zien. Piers wil er niet over praten. Waarschijnlijk wil hij het gewoon vergeten. Je weet dat deze dingen op de vakantiebestemming gaan gebeuren, maar je verwacht niet dat dit tijdens de vlucht zal gebeuren. Maar hij is een 23-jarige alleenstaande jongen die op zijn verjaardag naar Ibiza gaat. Het is een partyvliegtuig. Soms denk je gewoon niet aan dingen. Ja, het is gênant, maar ik denk niet dat ze iemand kwaad hebben gedaan."

Bekijk hier de video's:

Via Tiktok, DB