screenshot 04 09 2023 17 50 10

Nederlandse vrouw krijgt ruzie op vlucht uit Spanje! Chaos breekt uit in vliegtuig (Video)

Algemeenjun 04 2023, 12:16
Een hoop gedoe over een video die een Nederlandse passagier wist te maken in een vliegtuig vanuit Spanje. Een Nederlandse vrouw en enkele passagiers zijn flink ruzie aan het maken en een behoorlijke chaos breekt uit als meerdere mensen zich ermee gaan bemoeien.

Vlucht uit Spanje

Het gaat om een vlucht van Malaga naar het Duitse vliegveld Airport Weeze, waar dus veel Nederlanders aan boord zijn. De vrouw zou zijn gevraagd om op een andere plek te gaan zitten omdat haar arm in een mitella zat.

Nederlandse vrouw krijgt ruzie

Deze vrouw zou het hier niet eens mee zijn geweest en zou vervolgens tekeer zijn gegaan tegen een stewardess. Ze hou haar volgens de filmer zelfs hebben geslagen en keel hebben dicht geknepen. Een Belgische kon ingrijpen.

Hieronder het verhaal van de passagier en de beelden:

"Mijn vlucht vorig weekend vanuit Malaga naar Düsseldorf Weeze, verliep niet zoals gepland, een dame werd gevraagd of ze op een andere plaats wilde gaan zitten aangezien haar arm in de mitella zat en ze niet naast de nooduitgang mocht zitten, Daar was ze het niet mee eens en ging flink te keer tegen de stewardess, slaan, keel dicht knijpen, waar uiteindelijk een Belgische agent ingrijpt ( denk wel buiten dienst) en vanaf hier start het filmpje, pure stress en wanhoop, Dame bedankt dat we allemaal met een bonkend hart in de keel zaten en we uiteindelijk zo vertraagt waren dat we op een andere vliegveld moesten landen en uiteindelijk niet 21:05 op Weeze waren maar om 04:00 Laten we deze dame even bekend maken"

Bekijk hier de video:

Een andere heftige vlucht uit Spanje