monique

Monique Westenberg laat lichaam zien op strand! Internet gaat los "Wauw" (Beeld)

Algemeenjun 25 2023, 18:27
Op dit moment bevindt Monique Westenberg zich in het zonnige Curaçao. Ze deelt op Instagram een uitdagende foto van zichzelf in bikini. Er wordt veel op de bewuste foto gereageerd.

Poseert in een rode bikini

Monique poseert op het strand in een rode bikini. Als partner van André Hazes besteedt ze duidelijk veel aandacht aan haar uiterlijk en lichaam, wat goed te zien is op de foto waarop Monique een afgetraind figuur heeft. Haar volgers merken dat ook op.
Een volger zegt: "Zo jij bent slank geworden ? ?" en een ander volger reageert met: "Wauwww knappe vrouw! ? Geniet ervan ??". Maar er is ook kritiek op de foto: "Extra lange vakantie, zij mogen dat van de nieuwe school...andere niet??". Daar blijft het niet bij "Weer op vakantie??? Nou die komt wel aan haar rust toe ?"
Verder deelt ze nog een foto samen met kleine André. Het lijkt erop dat zij samen een fantastische vakantie beleven en volop genieten.

Sarah van Soelen haalt uit naar Monique

Sarah van Soelen heeft eerder deze maand en ook deze week een sneer uitgedeeld naar Monique Westenberg. In een TikTok-video plaagt ze de vriendin van André Hazes lichtjes door iets te zeggen over haar kookkunsten. In de bewuste TikTok-video deelt Sarah van Soelen hoe ze een van favoriete gerechten maakt “Vandaag ga ik butter chicken maken”, deelt ze in een video. “Jullie hebben geluk, want mijn opa en oma zijn er dol op.
Dus laten we dat klaarmaken.” Voordat Sarah begint met koken, kan ze het niet laten om nog een sneer uit te delen aan Monique Westenberg: "En de vrouwen die mij stiekem tóch bekijken en volgen: misschien kan je dit namaken en krijgt je vent eindelijk iets lekkers te eten”. Hoewel Sarah geen namen noemt, is het voor haar volgers al snel duidelijk dat de opmerking gericht is op Monique. Onder het filmpje grapt iemand: “André heeft morgen butter chicken op tafel.”
Eerst ontkent Sarah dat ze het over Monique heeft. “O, ik noem geen namen? Het gaat over het algemeen. Er zijn veel jaloerse vrouwen die stiekem mijn profiel bekijken terwijl ze kritiek geven voor niets,” reageert ze. Maar niet veel later schrijft ze: “Maar het zou kunnen, ja".

Bekijk hier de beelden

moniquenoell 394646266 226261347135660 4435153452918401629 n 1024x1024
Eerder:
monique 1 853x1024
Bron: Instagram, Shownieuws