rachel hazes showmag 2

André Hazes is klaar met met moeder Rachel en dumpt haar op live TV (Beeld)

Algemeenjul 03 2023, 13:00
André Hazes was gisteravond te gast bij de talkshow Humberto. Hij heeft uitgehaald naar zijn beruchte moeder Rachel Hazes “Iedereen van wie ik geen positieve energie krijg, daar neem ik afscheid van.”

André Hazes heeft geen contact met moeder

De band tussen zijn moeder schommelt al jaren. Afgelopen jaar was hij blij met zijn moeder, maar dat liep, ging al snel weer de verkeerde kant op nadat Rachel de een persoonlijke brief van André zou hebben gedeeld met zijn ex, Sarah van Soelen. Rachel ontkende dit later stellig.

Geen positieve energie

In de talkshow van Humberto werd Andre gevraagd naar het moeizame contact met zijn moeder. Zonder te lang na te denken reageert hij op de vraag van Humberto: "Iedereen van wie ik geen positieve energie krijg, daar neem ik afscheid van.” Het is onbekend of Rachel hiervan op de hoogte is. Hij vertelt: "ik heb mijn pakkie gehad, ik heb op de blaren gezeten van mijn eigen dingen. En mensen die niet mee kunnen gaan op het stuk wat ik nu wil, die kan ik niet meer in mijn leven hebben.”

Minder animo voor André

Binnenkort staat André weer op het podium, maar zijn comeback loopt niet zoals verwacht. Hij reageert in de uitzending op zijn teleurstellende kaartverkoop. “Ja, kijk. Twee jaar geleden zou mijn ego spreken en zou ik er heel erg gepikeerd om raken, denk ik. Ik heb bepaalde dingen wel geleerd en ik ben heel realistisch. De show van mijn vader had bijvoorbeeld 24 duizend fans altijd. Als hij een show gaf, kwamen er altijd 24 duizend mensen heen.”

Bekijk hier de beelden

h="640" height="360" frameborder="0" allowfullscreen/>
Bron: Humberto Twitter, Mediacourant