58496854 bsr agency scaled 1

A$AP Rocky probeert Rihanna te beschermen tijdens ruzie in nachtclub (video)

Algemeenmei 23 2023, 7:55
Wat een gezellig avondje uit moest zijn, liep anders dan gepland. A$AP Rocky ging namelijk tekeer tegen een aantal bezoekers die ruzie hadden. De rapper kon het niet hebben dat zijn en Rihanna's avond werd verpest.

Ruzie

Er circuleren beelden rond van de rapper in de VIP-sectie van de nachtclub met de zwangere Rihanna. Er escaleerde een ruzie in de club in bijzijn van de twee. A$AP Rocky liet het niet hierbij en greep naar de microfoon om er de ruzie te sussen.
Hij zette de bende snel op hun plek. “Gedraag jullie als heren! Mijn vriendin staat hier ook. Jullie moeten kalmeren en hier niet blijven staan, terwijl jullie dom doen

Nieuw nummer

De rapper kwam eerder al op voor Rihanna. Eerder haalde hij uit naar Chris Brown in zijn nieuwe nummer volgens fans. In zijn nieuwe nummer “D.M.B.” rapt hij: “”I don’t beat my b*tch, I need my b*tch.” De titel staat voor “DAT$ MAH B!*$H.” De verwijzing zou zijn naar de mishandeling van Chris Brown op Rihanna in 2009. Dit resulteerde op een gespleten lip en blauwe plekken.

Tweede kindje

A$AP Rocky en Rihanna hebben een zoontje en verwachten hen tweede kindje. Ze onthulde haar zwangerschap voor het eerst in februari tijdens de Super Bowl-halftime-show. Misschien houdt ze traditie staande en vernoemd ze het kindje naar een ander Wu-Tang clan-lid.

Bekijk hier de video

Bron: BSR AGency HNHH YT Kijk.nl
"}])