screenshot 02 11 2023 19 33 12

Joran van der Sloot mag weer van buitenlucht genieten "Voor even!" (Beeld)

Algemeensep 02 2023, 11:12
De beruchte Joran van der Sloot was ondanks in het nieuws vanwege zijn bekentenis in Amerika, in de zaak betreffende de tragische dood van Natalee Holloway. Nu is bekend geworden dat hij naar buiten mag, zij het voor heel even.

Natalee Holloway

Joran is namelijk onder streng toezicht van de Verenigde Staten naar Peru overgebracht. Daarbij mag hij dus even van de buitenlucht genieten, maar dan voor hel even: Deze overplaatsing was namelijk tijdelijk aangezien hij naar de VS was uitgezet om voor de rechter te komen. Nu zal hij weer opgesloten worden in Peru.

De biecht van Joran

Kees van der Spek heeft onlangs zijn mening gedeeld over de Joran van der Sloot bekentenis. Hij gelooft niet dat Joran van der Sloot Natalee Holloway heeft vermoord. Kees onderzocht samen met Peter R de Vries deze zaak jarenlang.
Hij vindt dat Van der Sloot de bekentenis aflegt omdat hij wil profiteren “Hij wil er zelf beter van worden. Als hij nu de moord bekent, bekent hij dat hij haar gedood heeft. Bij ons programma met Peter R heeft hij alleen toegegeven dat zij onwel werd en dat hij het lichaam heeft weggemaakt.” Kees van der Spek blijft erbij dat de eerdere bekentenis die Joran deed bij hem en Peter de waarheid zou zijn: “Ik geloof nog steeds dat dát de waarheid is, dat zij onwel werd en dat hij het lichaam heeft weggemaakt.”

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram, Youtube, Loesoe