screenshot 24 8 2023 14 07 48

Jessie Jazz zwaar onder vuur na post over overleden partner "Moesten eens weten hoe het echt zat!" (beeld)

Algemeenjun 10 2023, 12:15
Influencer Jassie Jazz Vuijk heeft naast de vriendin zijn van Kaj Gorgels ook een eigen bedrijfje. Dat richtte ze op samen met een vriendin van haar, Lottie, die onlangs op erg jonge leeftijd kwam te overlijden. Een heftige gebeurtenis voor alle betrokkenen. Je zou denken dat iedereen daar met veel zorg en respect mee omgaat. Volgens andere vriendinnen van Lottie en zelfs haar moeder slaat Jessie hierin de plank volledig mis...
Op Instagram deelt influencer Jessie Jazz een collage met foto's van de overleden vriendin Lottie en haarzelf. Daarbij schrijft ze een lange tekst:

Jessie Jazz doet eerbetoon

"Als er een ding is wat “de dood” mij leert is dat kleine geschillen, of aardse gedoe’tjes uiteindelijk niets voorstellen. Het is jammer dat we er soms levenslang vast blijven houden. Om er vervolgens achter te komen dat het allemaal niet belangrijk was.
We kunnen onszelf zo vastzetten met onze gedachtes -maar hoe cliché maar waar-, wat we mogen doen is ons hart volgen. Het leven fluistert en je hart is je kompas. We hoeven enkel dapper genoeg te zijn om er naar te luisteren en te volgen. Het zet mij aan het denken… Haar gaan, geeft mij aan om nog meer te leven. Waar kan ik nog meer mijn hart volgen, mezelf zijn? Who gives a flying f*ck what others think?

Maak fouten, zeg sorry

Uiteindelijk gaat het erom dat we in liefde leven, dromen achter na gaan en zo min mogelijk tijd verspillen door piekeren. Maak die stap, hak de knoop door, geef je hart, word verliefd, breek je hart. Maak fouten, zeg sorry. Probeer het nog een keer. Maar leef. Adem het helemaal in. Het is allemaal onderdeel van het leven. Dit is een tussenstation. We ervaren maar 3% van wat er werkelijk is. Dus open je hart voor die magie. Omdat je het niet kan zien betekent niet dat het er niet is. WiFi zie je ook niet maar we vinden het doodnormaal dat het er is.
Wees dankbaar voor alles wat zich in je realiteit aandient. Want hoe moeilijk soms ook, uiteindelijk zit achter alles liefde. ♥️ Lottie, dankjewel voor al deze inzichten. Ik voel en ervaar je heel dichtbij en ik zal jouw lichtje doorgeven."

Vriendinnen Jessie reageren

De moeder van Lottie reageert: "Ik, als Lot haar moeder, denk dat je 1 belangrijk ding bent vergeten. “wees lief voor anderen” Dat wil ik er graag nog even aan toevoegen…" Vriendinnen van Lottie liken de reactie en sommigen plaatsen er ook een. Een volger van Jessie zegt: "Hoe kan je de dood van een dierbare om jezelf laten draaien.. wat misplaatst dit. Wat meer respect had je gesierd."

Bekijk hier de post en reacties:

whatsapp image 2023 08 24 at 135325
whatsapp image 2023 08 24 at 1353251
screenshot 24 8 2023 13 57 13
Bron: Instagram
"}])