ziggy sharon ruzie

Ziggy geslagen door Terror Twin Sharon! "Dat wijf is gek" (Beeld)

Algemeenaug 13 2023, 19:53
Het realityprogramma "Good Luck Guys" is al een paar weken te zien op Amazon Prime. 12 realitysterren doen een poging om te overleven in de jungle. Het programma zit vol drama en ruzies. Deze keer loopt een ruzie tussen Sharon van de terror twins uit Ex On The Beach en zanger en TikTok-ster Ziggy Krassenberg helemaal uit de hand.

Ziggy krijgt een keiharde klap van Sharon van de terror twins

In de nieuwste aflevering loopt de russen tussen de twee helemaal uit de hand. Sharon wordt gek van het, bemoei van Ziggy, maar hij laat zich niet zomaar stoppen. Totdat Sharon keihard begint te schreeuwen tegen Ziggy. De discussie gaat om Quinn die ook in het programma zit en Ziggy neemt het op voor hem, totdat Sharon helemaal klaar is met Ziggy's stem en ze gek wordt van zijn bemoei: "Ik kan Ziggy niet volgen" en dan loopt het helemaal uit de hand, Sharons schreeuwt en deelt een klap uit: "Je moet je bek houden, als je nog een keer tegen mij praat dan sla ik je nog een keer". Ziggy is er niet van gediend en spreekt Sharon na de klap nog een keer uit: "Jij gaat mij niet slaan, chickie, ben je gestoord ofzo!?". Hij komt tot de conclusie: "Dat wijf is gek".

Aan de andere kant van de wereld

In het programma vertrekken twaalf influencers naar Thailand om daar de ultieme uitdaging aan te gaan: overleven op een afgelegen strand aan de andere kant van de wereld. In duo's gaan ze de strijd met elkaar aan, volledig buiten hun gebruikelijke comfortzone. Ze verleggen hun grenzen met als enige doel voor ogen: de overwinning en een geldprijs.

Wie doen er mee aan het programma "Good Luck Guys"?

In het programma zien we onder andere Sharon en Esmée Ipema, beter bekend als de 'terror twins', en Harrie 'de dekhengst' Snijders nemen deel. Ook Love Island-deelnemer Jotti Verbruggen, TikTok-ster Timon Verbeeck, TikTok-ster Quinn Bezemer, influencer Monse Husain, Quentin Steenwinkel van Ex on the Beach en Temptation, rapper en vlogger King Faisel, zanger en influencer Ziggy Krassenberg, TikTok-ster Ricongelooflijk en TikTok-ster Famous Morena hebben de reis naar Thailand gemaakt.

Bekijk hier de beelden

schermc2adafbeelding 2023 11 13 om 120216 1024x743
schermc2adafbeelding 2023 11 13 om 121826 1 1024x601
Bron: Youtube, Amazon Prime Video