screenshot 29 6 2023 13 37 06

'Roddelblad schrijft nep-interview Yvonne Coldeweijer'?! "Absoluut niet" (beeld)

Algemeenapr 16 2023, 11:34
Roddelblad Party publiceerde vorige week een interview met juicequeen Yvonne Coldeweijer over haar zwangerschap en relatie. Op haar Instagram story (waar anders) zegt Yvonne nooit een interview te hebben gegeven.

Yvonne in Griekenland

Vanuit een luxe vakantieresort in Griekenland laat ze aan de wereld weten dat ze zwanger is. Zij en haar vriend Max verwachten hun eerste kindje. Ze deelde verder tijdens hun vakantie mooie plaatjes van chique restaurants en winkels. Het stel leek helemaal in de wolken.

Roddelblad wil foto

Op haar Instagram story postte ze vandaag een screenshot van een gesprek met ene Rob van Bekende Buren. In het gesprek vraagt hij aan haar om een "spontane" foto van haar en haar vriend. Ze stellen voor dat Yvonne zelf een tijd aangeeft dat ze "spontaan" zullen worden vastgelegd. Als ze dit niet doet zal er een fotograaf "voor de deur hangen" om een kiekje te schieten voor het roddelblad.

Absoluut niet

Yvonne deelt het gesprek op haar Instagram met daarbij de tekst "Zo werkt dit dus echt" met natuurlijk een huilen-van-het-lachen poppetje. Vervolgens reageert een van haar volgers op de story met de vraag: "Je had toch vorige week ook een interview gegeven aan Party dat je zo gelukkig bent?", waarop ze stellig reageert met "Absoluut niet".

Bekijk het gesprek over het roddelblad hieronder:

screenshot 29 6 2023 13 23 22
screenshot 29 6 2023 13 23 29
Bron: Instagram