ontwerp zonder titel 3 27

Tweeling haalt bizarre truc uit met vriend en gaat hele internet over! (beeld)

Algemeenjun 13 2023, 13:47
Tweelingen zijn is op meerdere manieren erg leuk vooral als je in dit geval een knappe tweeling bent en je vriend in de maling neemt. Deze jongen heeft veel geluk dat hij mag daten met een knappe tweeling. De zussen hebben een bizarre grap uitgehaald. Het is niet mogelijk een tweeling verwisselen maar in dit geval had de jongen het helemaal niet door maar de twee zussen natuurlijk wel.

Vriend niet nauwkeurig met zijn vriendin

De zussen Ali en Amé hebben ontdekt dat de vriend van een van de zussen niet zo nauwkeurig is met zijn vriendin. Daarom halen ze een bizarre truc uit die inmiddels 20 miljoen keer is bekeken op TikTok. De meiden wisselen van positie en haar vriend heeft niet door dat zijn vriendin niet meer naast hem zit.
Het zusje van zijn vriendin zit namelijk naast hem op de bank. 15 minuten later heeft hij nog steeds niks door en dan wordt het vastgelegd op beeld. Ze zullen er hopelijk achteraf om kunnen lachen. Het zou nog veel gevoeliger zijn als dit op momenten gebeurd wanneer ze samen naar bed gaan of iets anders intiems doen.

Vader onder vuur vanwege "tweelingzus"

Een vader lag recent online flink onder vuur, omdat mensen vinden dat zijn partner zo de tweelingzus van zijn dochter had kunnen zijn. Mensen vonden het bijzonder opmerkelijk dat de vader een partner heeft uitgekozen die zo erg op zijn biologische dochter lijkt. Het feit dat de leeftijden zo dicht bij elkaar liggen, speelt vast ook een rol.

Bekijk hier de beelden

schermc2adafbeelding 2023 10 13 om 153114 682x1024
schermc2adafbeelding 2023 10 13 om 153140 687x1024
Bron: TikTok,