tienermeisje

Heftig: Tienermeisje wordt vernederd en moet op haar knieën gaan excuses aanbiede

Algemeenapr 21 2023, 10:02
Op social media worden we herhaaldelijk overspoeld met de meest bizarre beelden van ernstige vorm van mishandeling. Er zijn opnieuw beelden opgedoken waarin een tienermeisje wordt vernederd en klappen krijgt.

Op de knieën

Op de beelden is te zien dat het tienermeisje op haar knieën zit. Hierin wordt het meisje gedwongen om haar excuses aan te bieden aan een ander meisje maar dat ze haar als 'baas Jaylin' moet aanspreken. Het is niet duidelijk wat zich vooraf heeft afgespeeld. Wel, zijn de beelden schokkend en lijkt het erop dat ze ook nog eens wordt nagetrapt door de omstanders in de video.

Meerdere incidenten

Het lijkt bijna de normaalste zaak van de wereld te worden om beelden online te gooien. Eerder gingen er ook een video online dat er twee mannen, een 10-jarig meisje mishandelde. Ze kreeg rake klappen van de verdachten. Kort daarna konden ze door identificatie van andere omstanders worden opgepakt. Ze werden beiden verhoord over het incident.
Eerder werden we ook geschokt door beelden die rondgingen van een man, die op het spoor werd geduwd. De man - die nog steeds onbekend is - werd door een groep jongeren mishandeld. Enkele minuten daarna kreeg hij nog een duw waardoor hij op het spoor viel.

Bekijk hier de video

Bron: Kijk.nl, Skoften