screenshot 25 7 2023 15 05 44

Agenten: 'Nicol Kremers wilde einde aan leven maken, Weigerde bloedtest!'

Algemeenjun 18 2023, 10:03
Heftige onthullingen over Nicol Kremers vandaag in het AD. Nicol moet namelijk op 10 oktober voor de rechter verschijnen. Zij weigerde een bloedtest van de politie nadat zij werd aangehouden.

Nicol Kremers aangehouden

Het Openbaar Ministerie heeft de berichten van het AD bevestigd. Nicol werd in maart aangehouden, ze zou onder invloed zijn geweest. De agenten melden aan het AD dat zij een "emotionele, verdrietige en angstige indruk" maakte.

"Wilde einde aan leven maken"

Nicol verklaarde toen aan de agenten dat ze ‘op de vlucht’ was voor haar ex, Peter Gillis, tegen wie ze later aangifte zou doen van minstens tien gevallen van mishandeling. ‘Ze zei dat ze eind aan leven wilde maken’ ,,Ze zag het leven niet meer zitten.” aldus de agenten in het AD.

Weigerde bloedtest

Ze wilde echter geen bloedtest doen en dat kan haar een flinke straf opleveren. Het OM meent namelijk dat een bloedtest weigering als een misdrijf wordt gezien dat doorgaans zwaarder wordt bestraft dan het rijden onder invloed zelf.
Haar advocaat zegt in een verklaring dat Nicol "in een bijzonder moeilijke fase" zat toen. Ze heeft dan ook "actief hulp gezocht en intensief aan zichzelf gewerkt".

Bekijk hier beelden van Nicol

Denk jij aan zelfdoding? Neem 24/7 gratis en anoniem contact op met 113 Zelfmoordpreventie via 0800-0113 of chat op 113.nl
Via AD