lil kleine

Lil Kleine vermogen stort in en verliest een half miljoen

Algemeenjun 09 2023, 10:41
Dat is niet best voor Lil Kleine. Na de mishandeling van Jamie Vaes, zat hij twee weken vast en brak hij met zijn platenlabel. Dit betekende ook dat hij geen shows meer had.

Vermogen

Weekblad Privé is in de privézaken van de rapper gedoken. Er zou niet veel meer over zijn van zijn vermogen, waar hij normaliter over aan het opscheppen was. Lil Kleine stond bekend om zijn luxe leven, die hij vaker deelde op social media. Hij maakt er nooit een geheim van hoeveel hij verdiende.
"Ik heb weleens gezegd dat ik 60.000 euro per maand verdien. Vorige maand was dit 80.000 euro en de maand ervoor 150.000 euro. Daar doe ik niet geheimzinnig over. Je zou ervan versteld staan hoe keurig mijn administratie is", heeft hij wel eens gezegd.
lil kleine 1024x555

Verlies

De mishandeling van Jaimie Vaes had grote gevolgen voor zijn zoontje en carrière. Hij kwam namelijk twee weken vast te zitten, werd gecanceld en verloor zijn platenmaatschappij. Dit heeft voor financiële schade gezorgd. Volgens het onderzoek van weekblad Privé, zou er eerder een bedrag van 70.000 euro op rekening van zijn bedrijf staan. De laatste cijfers zouden nu rond de 31.970 euro bedragen. Lil Kleine is zo 667.000 euro kwijt.
Het zal weer hard werken zijn om dit bedrag weer terug te verdienen.

Bekijk hier de video