kelly piquet

Kelly Piquet scheurt bijna uit piepkleine bikini! Max Verstappen reageert!

Algemeenjul 16 2023, 10:21
Kelly Piquet probeert weer eens het internet te breken. Het model gaat vliegt de wereld over, draagt de duurste merken en gaat naar de meest luxe restaurants. Dit deelt ze graag met haar volgers. Dit keer gaat de aandacht wel ergens anders naartoe.

Piepkleine bikini

De geruchten dat de Max Verstappen en Kelly Piquet niet meer samen zijn, maar daar maken ze korte metten mee. De twee genieten namelijk van een vakantie in het Italiaanse Sicilië. Daar horen natuurlijk een aantal pikante fotokiekjes bij. Het model heeft zich in een piepkleine bikini gehesen.
kelly 1024x555

Max reageert

Max Verstappen kan wel genieten van het uitzicht. Hij reageert namelijk onder de foto's. Waarschijnlijk heeft hij die zelfs genomen. "Bonsuir", reageert hij. Het zit dus helemaal koek en ei tussen de twee tortuitelduifjes.

Kritiek

Kelly is uit de kleren te gaan voor een goed doel, namelijk Plasticbank. Deze organisatie zet zich in voor recycling om vervuiling in oceanen tegen te gaan. OPP Swimwear is een samenwerking aan gegaan met deze organisatie en maakt zwemkleding die milieu vriendelijk is.
Voor elke like op de pikante beelden wordt er gedoneerd voor het goede doel. Dit ging het verkeerde keelgat bij volgers. Ze halen uit naar het model. “En de tonnen plastic waterflessen die je gebruikt dan? Of de privéjet? En dierenhuiden gebruiken… en dierenmishandeling bedrijven ?”, klinkt het onder andere.

Bekijk hier de video

screenshot 2023 08 16 at 122013
"}])