screenshot 16 11 2023 16 04 50

Volgers zien iets opvallends in haar van Samantha 'Barbie' "Lijkt wel.." (Video)

Algemeensep 16 2023, 14:26
Samantha aka reality ster Barbie was eerder vandaag in het nieuws vanwege een video waarover wat ophef ontstond. Nu gaat ze opnieuw viraal met een video waar volgers het over hebben. Ze zien iets opvallends in het haar van Barbie.
Barbie maakte onlangs bekend dat ze een hele heftige periode had meegemaakt, de details waren schokkend, met o.a. gedwongen prostitutie en bedreigingen. Daarvoor is een rechtszaak bezig en het werd bekend dat één van de verdachten Nancy is, een reality ster bekend van ‘Dames in de Dop’.
Barbie meldt dat het goed met haar gaat in een paar nieuwe video's als reactie op volgers die vragen hadden. Echter was er in een van de video's haar hond te zien, en mensen menen dat die er niet gezond uit zag. Juciekanaal RealityFBI sloeg alarm en meent: "Het is niet alleen een bende in haar woonkamer, maar er liggen ook sigaretten op de vloer. Wij zijn geen hondenfluisteraars of bekend met brandveiligheid, maar peuken op de vloer, een hond onder de wondjes of uitslag, maakt ook aparte bewegingen met z’n koppie. Is dit wel een gezonde leefomgeving?"
In een andere video van Barbie die viraal gaat op TikTok geeft ze een update over haar welzijn, maar volgers merken iets opvallends op. Volgens sommigen is er iets in de blonde haren van Barbie blijven kleven. O.a. Fawry not Sawry zag iets ronds en vraagt zich af wat het zou zijn, hij dacht aan een voorbehoedsmiddel.

Bekijk hier de video en meer beelden:

screenshot 16 11 2023 15 59 28
screenshot 16 11 2023 16 00 38