screenshot 23 10 2023 15 22 08

Gio's nieuwe vlam Lynn onder vuur! Yvonne onthult 'duister geheim'

Algemeenaug 23 2023, 15:44
De nieuwe vriendin van Gio, Lynn, ligt onder vuur bij Yvonne Coldeweijer en haar spionnen. Ze hebben namelijk juice over Lynn gepost en menen dat ze een 'duister geheim' zou hebben. Het gaat over haar eerdere relatie en hoe deze ten einde liep

Gio & Lynn

Yvonne gaat los met: "Wat ik van mijn spionnen hoorde… daar lusten de honden geen brood van. De meid heeft voor ze naar Frankrijk vertrok, waar ze wist dat ze Gio zou gaan zien, haar relatie van 8 jaar ‘op pauze’ gezet."

Yvonne onthult

Yvonne vervolgt en onthult wat haar bronnen melden: "Voor haar vriend kwam dit nogal onverwachts en hij dacht dat het wel goed zou komen. Eenmaal daar is ze vol voor Gio gegaan. Toen ze terugkwam heeft ze haar vriend gedumpt met een berichtje op WhatsApp. Dit kwam voor haar vriend als donderslag bij heldere hemel en hij wilde haar graag zien om te praten. Daar had de meid geen zin in en vanaf die dag heeft ze elke dag bij Gio geslapen. Ze wil niet eens haar spullen meer komen halen en wilde ook niet meer met haar naam op de rouwkaart van de opa van haar vriend.”
Volgens Yvonne doet Lynn dit voor de fame en heeft ze medelijden met haar ex: “Lynn gaat zo lekker op de aandacht en de fame dat ze deze jongen helemaal gebroken achter heeft gelaten. Ze heeft dus haar vriend van 8 jaar bij het grofvuil gezet, zonder hem ooit nog te spreken. Deze jongen is hier echt helemaal kapot van. Nou Gio, de ware aard van deze meid komt meteen boven. Dat belooft wat.”

Bekijk hier de posts en beelden

gio latooy lynn hermanussen 1 jpg 536x1024
gio latooy lynn hermanussen 2 jpg 524x1024
vignet vriendingio
Via IG Yvonne, DenD