screenshot 20 10 2023 20 58 52

Gio onthult "Dit verdiende ik aan de break-up video met Jade Anna!"

Algemeenaug 20 2023, 18:17
Gio en Jade Anna zijn inmiddels een paar weken uit elkaar, en we weten inmiddels dat de youtuber een nieuwe vriendin heeft, Lynn. Maar in een van zijn laatste vlogs komt hij terug op de break-up video met Jade. Gio onthult hoeveel hij er aan heeft verdiend.
De Youtube ster kreeg namelijk enorm veel vragen erover. Ook waren er beschuldigingen dat hij en Jade het puur zouden doen voor de views. Dat heeft hij inmiddels ontkend en meldt over geld verdienen: “Ik denk dat heel veel van jullie benieuwd zijn wat ik precies verdien. Dat heb ik de vorige keer ook open en bloot met jullie gedeeld. Ik schaam me er niet voor dat ik geld verdien doordat mensen naar mijn vlogs kijken. Ja, ook op andere manieren uiteraard.”
Gio onthult wat hij verdiende aan een paar van zijn video's van afgelopen weken en begint dan specifiek over de break-up video met Jade: “Voordat ik vertel hoeveel ik heb verdiend aan de break-up video met Jade, wil ik jullie kijkers bedanken. Ook al hebben sommigen van jullie een schijthekel aan me: Thanks dat je aanklikt. Die video is namelijk 800.000 keer bekeken. Dat is superveel voor mij. En de opbrengst op die video is 3100 euro.”
Gio is ondertussen zoals werd onthuld een koppel met model Lynn Hermanussen. Ze onthulden het met: "Lynn en ik willen wat vertellen. We dachten, we gaan gewoon even vertellen dat we het super leuk en gezellig hebben samen. Op de één of andere manier hadden we hadden gewoon een hele goede klik denk ik. We wisten niet zo goed wat we daar mee aan moesten. Dus we dachten, laten we vaker afspreken. We waren de afgelopen week elke dag samen, behalve in het familieweekend. Toen heb ik je heel erg gemist." Lynn voegt er aan toe: “Ik was met mijn management in Frankrijk en Gio was voor de lol mee. Het was leuk. Gezellig. Heel onverwachts. We hebben eigenlijk alleen maar gepraat.”

Bekijk hier de onthullingen: