screenshot 26 5 2023 14 10 46

Monica Geuze verspreekt zich en bevestigt daten Rijk Hofman?! Alles op een rijtje

Algemeenapr 20 2023, 12:10
Monica Geuze verspreekt zich in een podcastaflevering van Geuze en Gorgels, als Kaj haar een vraag stelt. In de bekende een supersuccesvolle podcast bespreekt het duo ingezonden problemen van luisteraars. Wie goed oplet kan tussen de regels door horen dat Mo zich even kort verspreekt...

Rijk Hofman

De meeste mensen zullen Rijk Hofman kennen van de BROERS podcast. Op het moment is BROERS de best beluisterde podcast van Nederland. Dat is niet alleen grappig omdat Rijk en Sam Hofman, de desbetreffende broers, voornamelijk alleen sterke verhalen vertellen en elkaar uitlachen, maar ook omdat ze concurreren met de podcast van Mo en Kaj. Rijk is verder bekend van zijn ironische YouTube video's waarin hij een soort meta-commentaar geeft op bijvoorbeeld reality series. Hij maakt voornamelijk content om mensen aan het lachen te maken en doet dat met steeds meer succes.

Hofmannen

Een ander bijzonder feit is dat Sam en Rijk Hofman de broertjes zijn van journalist van het jaar Tim Hofman, het gezicht van YouTube sensatie BOOS. In het programma BOOS pakt Tim met zijn team oplichters, fraudeurs en andere soorten eikels aan die mensen dupeerden die nu dus boos zijn. Een gigantisch succesvolle aflevering was natuurlijk die over The Voice of Holland, waarin meerdere mannen beschuldigd werden van seksueel grensoverschrijdend gedrag.

Monica Geuze en Rijk

Er gaan al een tijd geruchten rond over Monica Geuze en Rijk Hofman en dat ze met elkaar zouden daten. Dat ze bevriend zijn, is al lange tijd bekend. Zo werkten ze al meerdere keren samen aan YouTube video's en zijn ze allebei erg close met Robbert Rodenburg van Open Kaart. Laatst was Rijk zelf voor het eerst te gast in Open Kaart en daar onthulde hij dat hij met iemand aan het daten is. Ook vertelde hij in een podcastaflevering van BROERS dat hij valt op brunettes met het liefst iets van Aziatische roots. In dat profiel past Mo natuurlijk perfect. Eerder schreven we ook al over een podcastaflevering van BROERS waarin Rijk vertelde dat hij voor zijn verjaardag ergens met een dame had geslapen, waar Monica ook eerder met haar ex verbleef.

Monica Geuze verspreekt zich

In de aflevering waar Monica zich lijkt te verspreken, ging dit alsvolgt. Als Kaj volgens Monica een onzin verhaal aan het vertellen is, zegt ze "Jij lult gewoon een hele podcast vol met onzin." Waarop Kaj zegt: "En dan toch de best beluisterde podcast van Nederland." Monica reageert verbaasd.

Vanochtend

"Dat zou jij toch wel moeten weten? Jij hebt de cijfers van die andere podcast toch ook wel bij de hand of niet?", vraagt hij vervolgens, doelend op de BROERS podcast. "Heb je dat hem niet vanochtend gevraagd?". "Nee", reageert Monica, waarmee ze dus bevestigd vanochtend nog "contact" te hebben gehad met Rijk...

Bekijk hier de beelden:

Bron: Spotify