screenshot 4 5 2023 10 06 50

Rijk Hofman verklapt per ongeluk Monica Geuze romance?! "Logeren"

Net binnenapr 20 2023, 10:10
Rijk Hofman vertelde in de nieuwste aflevering van de BROERS podcast over zijn verjaardag. Een dame nam hem mee om te logeren in een soort wachterstorentje midden op de Amstel in Amsterdam. Het logeerpartijtje kostte een hoop geld. Hij zegt zelf stellig dat hij dat nooit zou betalen.
Er gaan al een tijdje geruchten rond dat Rijk aan het aanpappen is met Monica Geuze. Dat ze het goed met elkaar kunnen vinden weet iedereen wel. Zo zijn ze wel eens samen in vlogs te zien als vrienden. Dat ze misschien wel meer zijn dan vrienden, werd laatst duidelijk.

Rijk Hofman Monica Geuze

Monica en Rijk zijn namelijk meerdere keren samen gezien op een niet zo vriendschappelijke manier. Ze zaten aan elkaar te friemelen of waren aan het zoenen. Aangezien Monica als het goed is ook een aardige kluit geld heeft, zou het zomaar kunnen dat hij het over haar had. Hij vertelt namelijk over zijn verjaardags- "uitje" dat het zoveel kostte, dat hij dat zelf nooit zou betalen.
Rijk Hofman is YouTuber en de helft van de podcast BROERS, de best beluisterde podcast van Nederland. Samen met zijn broer Sam bespreekt hij in die podcast zo'n beetje alles wat ze meemaken in hun influencer leven. Opvallend is dat Rijk het de laatste tijd minder over dames en nachtelijke escapades heeft... Misschien vindt hij dat niet zo leuk voor Monica? Of misschien doet hij al niks meer met andere dames...

Bekijk en luister hieronder naar meer:

reality fbi 3094836426025989443 576x1024
Bron: Instagram
"}])