screenshot 1 6 2023 21 39 39

Presentatrice Airen Mylene flink onder vuur na pikante bezemkast onthulling collega!

Algemeenmrt 01 2023, 19:14
Shownieuws presentatrice Airen Mylene zorgde voor nogal wat ophef toen ze tijdens de uitzending van radio 538 een pikante onthulling deed over een bezemkast avontuurtje van een collega. Nu zou ze bij haar collega's onder vuur liggen.

Presentatrice Airen Mylene

Collega Patty Brard haalde hard uit na de onthulling: “Maar echt ff serieus… Handdoekje erover en niets aan de hand… Wat een stupide aandachttrekkend gebral!” Yvonne Coldeweijer meent dat er achter de schermen van Shownieuws onenigheid zou zijn ontstaan.
Yvonne: “Een spion bij Shownieuws zegt dus dat Shownieuws daar helemaal niet blij mee is en ze zijn allemaal een beetje bozig op haar geworden. En toen heeft zij dus een excuusmail gestuurd naar iedereen. Ik dacht: het beste meisje van de klas die altijd de tienen wil halen, zit ineens te juicen over haar collega’s. Ik denk: huh?!”

Pikante bezemkast onthulling

Airen deed vorige week een onthulling over een personeelsfeestje bij Shownieuws, ze vertelde dat een van de andere presentatoren vies had gedaan in een bezemkast met iemand anders van het programma.
Juicechannel was even in de geschiedenis gedoken van de presentatoren: Airen voelde zich schuldig en heeft iedereen een mail gestuurd waarin ze haar excuses aan bied. Of deze excuses aanvaard zijn is onduidelijk, al denken we dat de rest wel even klaar is met Airen..

Bekijk hier de post en de video:

juicechannel 3115653893432839242 576x1024
Via Mediacourant, Instagram