screenshot 11 8 2023 15 11 39

Nate Diaz houdt Jake Paul in hoofdklem en gaat viraal!: "Diaz heeft gewonnen!" (video)

Algemeenjun 21 2023, 13:32
Nate Diaz vocht tegen Jake Paul en de influencer ging ervandoor met de winst. Toch zijn fans van Nate en haters van Jake het daar niet mee eens. Zij vinden dat het geen eerlijke match was, omdat Diaz niet getraind is in de boksring maar in de MMA-kooi. Paul bewees zich volgens critici als professionele bokser. Daar zijn Diaz fans het dus absoluut niet mee eens.

Nate Diaz hoofdklem guillotine choke

De vechters besloten na de wedstrijd een re-match te hebben, maar dan wel in een MMA-kooi. Dat is waar Diaz echt een legendarische vechter is. Kenners achten het dan ook onmogelijk dat Jake Paul daar zal winnen.
Nate Diaz liet overigens tijdens de wedstrijd zien dat zijn moves in de MMA-kooi hem goed van pas hadden kunnen komen. Zo pakte hij Paul tijdens het gevecht in een hoofdklem genaamd de Guillotine Choke. Dat is een gevaarlijke houdgreep waarbij de tegenstander bijna altijd moet aftikken. Dit is bij boksen ten strengste verboden.
Eerder kreeg Jake Paul ontzettend veel negatieve reacties van Nederlanders. Dit kwam doordat hij een oproep deed aan Nederlanders om te kijken naar de wedstrijd tussen hem en Diaz. Blijkbaar zijn de meeste Nederlanders Nate Diaz fans en viel de oproep niet in goede aarde. De re-match zal vast goed bekeken worden.

Bekijk hier de beelden:

screenshot 11 8 2023 15 12 21 1
Bron: YouTube