ontwerp zonder titel 1

'Dave Roelvink bedroog vriendin Jazzlyn in Ermelo?!' "Iedereen weet wie zij is"

Algemeenjun 27 2023, 11:59
Het is een chaotische periode voor Dave Roelvink. Eerder deze week werd bekend dat hij is opgenomen in een afkickkliniek in Zuid-Afrika vanwege zijn drank- en drugsverslaving. Yvonne Coldeweijer komt met een nieuw verhaal rondom Dave en daar zal zijn vriendin Jazzlyn van schrikken.
Yvonne heeft via meerdere spionnen gehoord dat Dave op 2 september na een avondje draaien met een meid mee naar huis is gegaan.

Dave Roelvink bedroog vriendin?

Yvonne deelt op haar juicekanaal dat Dave meerdere keren is vreemdgegaan: “In Ermelo gaat het rond dat Dave op 2 september na een avondje draaien met een meid mee naar huis is gegaan, het is bij iedereen bekend om welk meisje het gaat.”
“Ik heb ook haar Instagram gezien”, vervolgde Yvonne. “Ze zijn samen gespot en daarnaast heeft het meisje ook aan haar vriendinnen verteld dat ze het die nacht heeft gedaan met Dave bij haar thuis. Oh oh

Dries over de geruchten

Dries Roelvink liet eerder weten in het blad de Weekend wat hij vindt van de geruchten. "Geruchten zeggen mij niks. Ik heb Dave in drie jaar enorm zien veranderen. Vooral omdat hij niet meer drinkt" vertelt Dries. Dave is afgekickt van drank en drugs. "Daar komt nog bij dat hij constant met die kleine jongen van ze aan het rondsjouwen is. Hij is echt een leuke vader". Kortom, de zanger gelooft niet in de geruchten: "Ik geloof niet dat hij zijn gezin op het spel zou zetten om een keer vreemd te gaan. Ik kan me dat niet voorstellen"

Bekijk hier de beelden

dave 1 1024x628
dave 2 1024x858
dave 3 1024x581