jaimie

Jaimie Vaes: "Relatie met Lil Kleine gaat beter, wel last van trauma" (video)

Algemeenjun 17 2023, 8:58
Jaimie Vaes was voor de tweede keer bij Robbert Rodenburg te gast voor zijn nieuwe serie Open Casa. Ze vertelt hoe het nu met haar gaat en doet daar bij een aantal opvallende uitspraken. Na een heftige tijd lijkt ze zichzelf weer helemaal te hebben herpakt.

Jaimie en Lil Kleine

Zo deelt ze onder andere dat het beter gaat tussen haar en haar ex Lil Kleine. "Het vaarwater is op bepaalde dagen beter. We hebben natuurlijk ook Lío”, zegt ze over hun relatie als co-ouders. Dat is nogal wat na wat ze heeft meegemaakt met de rapper. "Het gaat oprecht goed”, geeft ze aan op het moment dat Robbert vraagt hoe het daarmee gaat. "Het is niet meer het gesprek van de dag. Het leeft ook bij mij gelukkig niet dagelijks. Tijd heelt oprecht alle wonden.”
Jaimie heeft nu een nieuwe relatie. Hierover zegt ze: "Ik keerde helemaal om. Ik werd egoïstischer, wat ook niet gek is als je kijkt naar mijn vorige relatie. Als je nog niet geheeld bent vanuit jezelf, merk je toch dat je naar oude patronen valt."

Trauma

Toch heeft ze ook nog wel last van haar relatie met Kleine: "Dat is denk ik een stukje trauma. Dan denk ik dat ik weer in de zeik word genomen, terwijl het echt niet exact hetzelfde is. Maar ik schiet dan gelijk in het verweer. Dat triggert direct iets in mij."
In 2022 deed Vaes aangifte tegen Scholten wegens mishandeling. Hiervoor lekte ze zelf beelden waarop dit duidelijk te zien was. De zaak tegen Jaimie's ex loopt momenteel nog.

Bekijk hier de video

Bron: YouTube
"}])