screenshot 26 5 2023 15 04 25

Shownieuws presentator betrapt in bezemkast met collega op feestje

Algemeenapr 13 2023, 13:00
Shownieuws presentator Airen Mylene deed een interview met radio 538 waarin ze iets schokkends onthulde. Ze vertelde over een personeelsfeestje waar iets heel spannends gebeurde... Twee collega's van haar zouden betrapt zijn in een bezemkast!

Shownieuws presentator

De meeste mensen kennen Shownieuws natuurlijk van alle roddels over BN'ers die ze delen, maar de presentatoren kunnen er zelf blijkbaar ook wat van. In het radio-interview deelde Airen dat er een feestje plaatsvond waar ze zelf niet bij was. Wel had ze het een en ander gehoord waardoor ze nog even op onderzoek uitging.

Shownieuws-feestje

"Er is iets gebeurd tijdens een Shownieuws-feestje waar ik niet bij was, maar ik heb altijd een beetje last van FOMO. Dus ik wil gewoon weten: is er nog iets spannends gebeurd op dat feestje?", zei de Shownieuws presentator. "Dus ik begon wat vragen te stellen en nu blijkt dus dat twee mensen het héél gezellig hebben gehad met elkaar. Het schijnt dat ze betrapt zijn terwijl ze samen in een kast waren." Airen suggereert dat het ook om een presentator gaat. Dat betekent dat het Dyantha Brooks, Manuel Venderbos of Tooske Ragas zou zijn.

Shownieuws presentator Dooske

Omdat Manuel eerder vreemdging, zou hij het misschien kunnen zijn. Maar Tooske heeft ook zo haar problemen in haar relatie, dus ook die maakt kans. Dyantha, lijkt onwaarschijnlijk, omdat deze Shownieuws presentator een goed relatie lijkt te hebben. Volgend de juicekanalen gaat het om Tooske, die overigens niet zonder reden ook wel eens Dooske wordt genoemd.

Bekijk hier de beelden:

Bron: Instagram