wendy nicol

Peter Gillis vriendin Wendy haalt uit naar Nicol, Verwijdert bericht! (Beeld)

Algemeenapr 21 2023, 19:15
Nicol Kremers wil niets meer met Peter Gillis te maken hebben, zo maakte ze bekend in een reactie bij RTL Boulevard. De nieuwe vriendin van Peter, Wendy, heeft haar mening over haar geplaatst in een inmiddels verwijderde post.

Peter Gillis vs Nicol

Peter en Nicol staan eind augustus voor de rechter in wat een start zal zijn van een lange zaak tegen Peter. Nicol heeft 10 aangiftes tegen hem gedaan. Ze zegt dat ze "tot op zekere hoogte van Peter heeft gehouden. Maar niet zoals het op een normale manier zou gaan."
Nicol: "Ik wil die man nooit meer zien en niet meer aan hem denken. Ik hoop dat Peter de straf krijgt die hij verdient, dat hij begrijpt wat hij gedaan heeft en dat hij daar niet voor weg kan lopen. Ik wil een statement maken voor vrouwen die in dezelfde situatie zitten. Dat het nooit te laat is om actie te ondernemen en jezelf te laten helpen.”

Wendy haalt uit naar Nicol

Wendy van Hout is de nieuwe vriendin van Peter en is natuurlijk van dichtbij getuige van wat de hele zaak met Peter doet. Ze neemt het voor hem op en haalt uit naar Nicol.

Bekijk hier het bericht, beelden en meer info

screenshot 21 6 2023 21 19 42 1024x193
screenshot 24 5 2023 12 31 44 1024x532
Via Instagram, Kijk