screenshot 21 5 2023 16 37 15

Peter Gillis heeft vervanger voor Nicol in Massa is Kassa!

Algemeenmrt 21 2023, 14:49
De vervanger van Nicol is dan misschien eindelijk gevonden! Het is zover, Peter kon toch zijn zware leven als campingeigenaar niet in z'n eentje aan. Waar Nicol hem natuurlijk altijd hielp en ondersteunde met zijn dagelijkse "werkzaamheden", heeft hij nu Klaartje. In seizoen 10 van Massa is Kassa maken we kennis met de nieuwe assistent van Peter.

Seizoen 10 Massa is Kassa

Aanstaande dinsdag zal de eerste aflevering van seizoen 10 van Massa is Kassa te zien zijn op SBS6. Kijkers zijn natuurlijk erg benieuwd hoe het gaat met Peter sinds hij uit elkaar is met Nicol. Op social media konden we al zien dat hij erg veel is afgevallen. Ook liet hij laatst in een interview weten dat hij erg populair schijnt te zijn onder het vrouwelijk schoon.

Nieuwe vrouw

Bovendien is er dus ook een nieuwe vrouw in zijn leven. De vervanger van Nicol is niet een romantische partner van Peter, maar zijn zakelijk assistent. Hij is nog steeds vrijgezel, maar als het aan hem ligt maar er ook wel weer een nieuwe liefde komen. Zelf twijfelt hij er niet aan dat dat binnenkort weer zal komen.

Vervanger van Nicol

Nicolleke zal helaas niet meer te zien zijn in het nieuwe seizoen van Massa is Kassa. Maar wie Nicol mist hoeft niet heel erg hun best te doen om haar te vinden. Ze verdient tegenwoordig namelijk haar geld met erotische content op OnlyFans, Friends to Follow en social media. In het nieuwe seizoen kunnen we wel zien wat Nicol achterliet in de villa van Peter en Nicol. “De familie komt bijeen om te inventariseren wat Nicol heeft achtergelaten op de parken. En alle plannen van Nicol in de nieuwe villa gaan op de schop.” Staat in de omschrijving van het nieuwe seizoen.

Bekijk de beelden hieronder:

peter gillis massa is kassa seizoen 10 1
Bron: Instagram