ontwerp zonder titel 6 12

'Nicol Kremers woont in bijna zelfde luxe als Peter Gillis' "3K per maand" (Beeld)

Algemeenjul 24 2023, 10:22
Het gaat goed met Nicol Kremers, de voormalige partner van Peter Gillis. Haar carrière op betaalsites levert haar veel geld op aangezien ze maandelijks bijna 3K betaalt voor haar nieuwe stulpje .

Locatie niet bekend vanwege veiligheidsoverwegingen

Uit veiligheidsoverwegingen kan de locatie van Nicole haar luxe woning niet bekend worden gemaakt. De maandelijkse huurprijs bedraagt om precies te zijn 2970 euro, een bedrag dat velen zich zeker niet kunnen veroorloven.

Nicol heeft vijf slaapkamers en één badkamer

De woning, verdeeld over drie verdiepingen, heeft een oppervlakte van 137 vierkante meter en heeft in totaal vijf slaapkamers en één badkamer. Daarnaast heeft de woning een luxe keuken, voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur. Ook is er een zonneterras aanwezig. Nicol heeft een borg van 5940 euro betaald om er te kunnen wonen. Vermoedelijk heeft ze het meeste geld verdiend met haar carrière op OnlyFans.

Nicol Kremers en Samantha (Barbie)

De twee reality sterren die een pikante carrière zijn begonnen, Samantha (Barbie) de Jong en Nicol Kremers, hebben de krachten gebundeld. Ze gaan nu samen stoute foute content maken op de betaalsites voor volwassenen waar ze samen actief zijn. De samenwerking werd door de dames, uiteraard bekend van TV hits Oh Oh Cherso en Massa Is Kassa (red.), zelf aangekondigd. Zo meldt Barbie: “Samen met me lieve vriendin Nicolleke? binnenkort content van ons samen dus mis het niet en volg ons ??? Every blondie needs a brownie @nicolleke”

Bekijk hier de beelden

nicolkremershuis 04
nicolkremershuis 01 1024x576
nicolkremershuis 02 1024x576
nicolkremershuis 10 1024x576
Bron: Instagram, Bekende Buren, Showmag