screenshot 9 6 2022 14 54 38

Nicol Kremers "Ik bleef uit angst bij Peter! Hij verdient een straf!"

Algemeenapr 21 2023, 9:02
Nicol Kremers heeft nieuwe details over de breuk met Peter Gillis. Ze zegt dat ze uit angst bij Peter bleef en hoopt dat hij een straf zal krijgen.

Nicol 'bang voor Peter'

Nicol bij RTL: „Ik was bang voor wat Peter zou doen. Ik hiel tot op zekere hoogte van hem. Maar niet zoals het op een normale manier zou gaan.” Nicol is er helemaal kleer mee: "Ik wil die man nooit meer zien en niet meer aan hem denken. Ik hoop dat Peter de straf krijgt die hij verdient, dat hij begrijpt wat hij gedaan heeft en dat hij daar niet voor weg kan lopen.”

Aangifte

Nicol doet dit ook voor "vrouwen die in dezelfde situatie zitten”. „Dat het nooit te laat is om actie te ondernemen en jezelf te laten helpen.” De reality ster en ex van Peter heeft aangifte gedaan tegen hem, ze beschuldigt hem o.a. in haar rug en neus te hebben gebeten, in haar borsten hebben te geknepen en aan haar haren te hebben getrokken. 29 augustus staan ze voor de rechter met de start van deze zaak.

Massa is Kassa stop?

Talpa wordt ondertussen onder druk gezet om Massa is Kassa te stoppen, ze reageren met: „Wij houden de ontwikkelingen rond de rechtszaak nauwgezet in de gaten. Pas na de uitspraak van de rechter nemen we een beslissing over een mogelijk vervolg van de serie.”

Bekijk hier de video

Via Shownieuws, RTL Boulevard