luxe penthouse peter gillis te koop 1200x545 c

Nicol doet nieuwe onthulling over mishandelingszaak Peter Gillis: "Er is bewijs"

Algemeenmei 15 2023, 7:57
Nicol heeft heftige details over de relatie met Peter Gillis gedeeld. Hij zou haar meerdere keren hebben mishandeld. Eerder liet ze weten dat ze aangifte gaat doen.

Aangifte

De realityster heeft advocaat Sébas Diekstra in de arm genomen. "Wij kunnen bevestigen dat Nicol nog aangifte zal doen van de feiten waarvan zij slachtoffer is geworden. Het Openbaar Ministerie heeft zelf al voor één situatie besloten om tot vervolging over te gaan."
"Nicol zal samen met haar advocaat de aangifte gaan doen en de grote hoeveelheid beschikbare bewijsmiddelen overdragen aan de politie", laat haar management weten. Ze kunnen niet inhoudelijk op de zaak ingaan.
"Op dit moment richten wij onze aandacht op Nicol om te zorgen dat zij zo goed als mogelijk wordt begeleid bij dit proces. Een meer uitgebreide reactie bewaren wij voor een later moment."
screenshot 9 6 2022 14 54 38

Mishandeling

Aan Shownieuws liet ze al eerder weten dat ze stappen zou ondernemen tegen Peter Gillis. De realityster stuurde Patty Brard beelden van haar gehavende gezicht. Ze maakte toen al bekend, dat er vaker mishandelingen zijn voorgevallen.
Nicol laat weten dat ze haar angst en pijn heel lang heeft weggestopt. "Ik maak een moeilijke tijd mee. Ik zit in het verwerkingsproces van de nare relatie die ik achter de rug hebt", laat ze weten. Voor een mishandelingszaak wordt hij vervolgd en moet hij 29 augustus voor de rechter staan in Den Bosch.

Bekijk hier de video