jaimie vaes

Jaimie Vaes gaat volledig uit de kleren voor Playboy! Eerste beelden!

Algemeenjul 02 2023, 7:27
De geruchten ging al rond over een mogelijke samenwerking tussen Jaimie Vaes en Playboy. Eerder hintte ze zelf met een foto en kondigde zij dit aan. Nu lijkt de eerste foto's toch te zijn onthult.

Playboy

De realityster gaat volledig uit de kleren voor het blad. Op haar instagram deelde ze, een foto met een zwart gelakte nagel en het logo van Playboy. Het is voor het eerst in tien jaar, dat een BN'er naakt in het blad staat. Jaimie Vaes staat in paar liefst zestien pagina's van het blad. Vaes laat weten, dat dit altijd een droom is geweest maar dat dit nooit kon vanwege haar ex-partner, Lil Kleine.
"Dat wilde hij echt niet. Ik heb het weleens geopperd toen we nog een relatie hadden, maar dat zag hij echt niet zitten", vertelt ze.
Ze lijkt haar droom toch nog waar te kunnen maken. "Als meisje vond ik het blad al geheimzinnig en stoer. Het heeft me altijd tof geleken om zelf ooit in Playboy te staan. Het is voor mij een mijlpaal", laat de realityster weten.
jaimie 1024x555

Meer BN'ers

De realityster zal waarschijnlijk ook niet de laatste zijn in het blad. "We zitten midden in de onderhandelingen met meerdere bekende vrouwen", laat de hoofdredacteur Niek Stolker weten. Maar daar wilt ze nog niet veel over kwijt. Eerst genieten van de augustuseditie.
Het blad is niet meer wat het was en probeert waarschijnlijk met Vaes weer een nieuwe weg in te slaan.

Bekijk hier de video

501f69fc 306e 11ee 8f5a 0257d57b707f
Bron: Instagram