screenshot 3 7 2023 15 31 36

Beledigde Ronnie Flex is media zat na optreden "Mij niet bellen!" (beeld)

Algemeenmei 13 2023, 13:26
Ronnie Flex heeft een boodschap voor de media die luid en duidelijk is. Hij is er absoluut niet van gediend dat ze ervoor kozen bij Travis Scott te kijken in plaats van bij de show van zijn team en hem. ADF (alleen de familie) is een collectief waar Ronnie zelf onderdeel van is. Ze stonden met een fantastische show op het Rolling Loud festival. Het nadeel was alleen dat hun show tegelijkertijd met het optreden van Travis Scott. Hierdoor gingen veel mensen die anders waarschijnlijk naar hun show zouden komen, naar die van Travis.

Ronnie Flex haalt uit

"Aan alle media die onze ADF show heeft overgeslagen om te bekijken of recenseren bij Rolling Loud... Natuurlijk begrijp ik dat jullie op tijd bij Travis Scott moeten zijn en dat is niet meer dan logisch...", deelt hij op zijn Instagram story. "Maar vraag Travis ook volgende keer om gratis interviews of reacties of wat dan ook af te leggen wanneer jullie hem nodig hebben...", gaat hij verder. Hiermee verwijst hij naar het feit dat media hem vaak benaderen. "Mij niet bellen", sluit hij af. Hij is er duidelijk klaar mee om zelf gratis dingen te doen.

Ronnie Flex is boos

Juicechannel deelt zijn story en voegt toe: "Ronnie Flex is niet blij met de media die afgelopen weekend aanwezig waren bij het Rolling Loud festival. Ze hebben hem namelijk geskipt voor Travis Scott." Ook Reality_fbi deelt de boodschap van de rapper: "Ronnie Flex is boos op de media, die wel tijd hadden voor Travis Scott en geen tijd hadden voor hem..."

Bekijk hier de beelden:

screenshot 3 7 2023 14 57 47 1
screenshot 3 7 2023 14 57 58
Bron: Instagram