screenshot 11 02 2024 19 53 17

Bekend EOTB koppel in Steenrijk, Straatarm blijkt niet rijk? "Klopt niks van" (Beeld)

Algemeendec 10 2023, 12:30
Er is veel ophef vanwege een nieuwe aflevering van het programma Steenrijk, Straatarm. In de aflevering zijn Ex on the Beach-ster Nick en zijn vriendin Zoë te zien. Een bekend juicekanaal deelt een opmerkelijk verhaal over de aflevering.

EOTB Nick in Steenrijk, Straatarm

In de aflevering is te zien dat een arm gezin mag verblijven in het huis van Ex on the Beach-ster Nick en zijn vriendin Zoë. Het is een comfortabele villa met zwembad op het Griekse Peloponnesos, maar volgens een bron klopt er iets niet. RealityFBI deelt de volgende informatie informatie betreft het huis: "Even over Nick en Zoë. Zij deden deze week mee aan Steenrijk, Straatar m. Het arme gezin mocht in Griekenland in een huis van Nick en Zoë zitten, maar dat is eigenlijk het vakantiehuisje van de ouders van Zoë. Zij verhuren deze woning als vakantiewoning.”
Ze zouden ook niet rijk zijn: "In Nederland wonen Nick en Zoë in huis bij de ouders van Zoë, echt een lachertje dus. Nick en Zoë hadden het arme gezin kunnen zijn in deze aflevering." Ze zouden zich heel rijk voordoen, terwijl Nick in een auto uit 2008 rijdt."

Veel reacties op aflevering

Er wordt volop gereageerd op de aflevering. Iemand schrijft: "Hij heeft die 2000 euro deels van zn spaarrekening moeten halen" "Geen idee hoe Nick aan die 7 euro kwam, voor de rest toffe gast" Er zijn ook positieve reacties: "We kunnen allemaal haten op Nick, maar laten we niet vergeten dat hij en zijn vriendin deze moeder en haar dochter wel een onvergetelijke week hebben bezorgd." "Eerlijk is eerlijk maar nick laat zich wel even van een veel betere kant zien"

Steenrijk, Straatarm familie komt vanwege erotiek aan geld

Onlangs was de familie Heijnen te zien in het programma. Het gezin bestaat uit moeder Sharon, vader Ed en 22-jarige dochter Sterre. Sharon is mede-eigenaar van een succesvolle beautysalon. Vader Ed is actief in de erotiekindustrie waar zijn dochter ook geen onbekende is. Zijn dochter Sterre helpt zo nu en dan mee in de beautysalon, maar is ook een influencer en deelt pikante content. Op haar Instagram plaatst ze allerlei pikante foto’s, maar doet ze ook achter een speciale betaalmuur waar het nog pikanter is. De deelname aan het programma heeft de content van Sterre een flinke boost gegeven. Op haar Instagram heeft ze inmiddels 74.000 volgers waar veel mannen en vrouwen allerlei pikante comments plaatsen onder haar 18+ foto’s.

Bekijk hier de beelden

schermc2adafbeelding 2024 02 10 om 124408 1024x671
schermc2adafbeelding 2024 02 10 om 124417 1024x714
schermc2adafbeelding 2024 02 10 om 124439
Bron: Instagram, SBS6, DenD, YouTube