peter gllis

Peter Gillis laat gigantische nieuwe villa zien "Met autolift, 300 Harleys, Bios!"

Net binnenfeb 28 2023, 3:45
Peter Gillis wil graag laten zien hoe hard hij heeft gewerkt. Dat doet hij dus door zichzelf te belonen op een gigantische villa. Het paleis zoals hij het zelfs noemt, is nog bezig met de renovatie. Ondertussen bouwt hij nog een ander paleis.

Paleis

Powned kreeg als eerste een rondleiding in zijn nieuwe aankoop. Peter Gillis kocht eerder een ander villa van zo een 4,5 miljoen euro in Neerpelt. Daar zou hij eerst verblijven, maar dat vond hij nog niet genoeg en kocht deze gigantische villa erbij.

Investering

De realityster geeft aan dat het een investering is. Het pand heeft een aantal jaren leeggestaan en wordt gerenoveerd. "Alles is aanwezig. Een keuken met de mooiste apparatuur, een wijnkelder, bioscoop, zwembad en sauna", aldus Peter. Kortom je kan je goed vermaken in zijn nieuwe stulpje. De bedoeling was om zijn tijd hier met Nicol door te brengen, maar na de breuk blijft hij er toch alleen.
Het blijft niet alleen bij het wonen want Peter bouwt er namelijk ook nog een Harley Museum. Hij moet ergens zijn 300 Harley's kwijt. De villa is zo gigantisch dat ze niet alles hebben kunnen zien.

Beveiliging

Gillis heeft 40 camera's hangen en heeft een kogelvrij glas in laten bouwen. Eerder zou er een zakenman genaamd Marcel van Hout in 2017 zijn doodgeschoten in de woning, aldus Peter.

Bekijk de beelden hier:

Bron: Powned
"}])