peter gillis

Peter Gillis wint rechtszaak, mag voor flink bedrag beslag leggen op bezittingen Nicol

Algemeenaug 21 2023, 10:08
Peter Gillis is verwikkeld in een felle juridische strijd met zijn ex Nicol Kremers. Hij eiste 1,7 miljoen euro van haar, vanwege het negatief over hem uitlaten in de media na de breuk. De rechter besloot dat hij voor 104.000 euro beslag mag laten leggen op rekeningen en spullen van zijn ex.

Mishandeling door Peter Gillis

Nicol liet zich na de breuk in meerdere interviews erg negatief uit over haar ex. Ze vertelt over de trauma's die ze opliep vanwege hun relatie. Zo vertelt ze dat hij haar fysiek en mentaal mishandelde en ging ze in therapie in Thailand. Ze zegt ook dat ze het contract waarin staat dat ze niet over hem mag praten in de media onder dwang tekende en zich er dus niet aan houdt vanwege die reden.

Twintig publicaties

Vanwege schending van het contract eiste Peter Gillis 1,7 miljoen euro van Nicol. Hij gaf haar drie dagen de tijd dit te betalen, maar Nicol weigerde. Als bewijs van het verbreken van dat contract leverde hij twintig publicaties in bij de rechtbank. Twaalf daarvan werden echter afgewezen, omdat het slechts verwijzingen waren naar andere publicaties. De andere acht werden wel aangenomen.

Peter Gillis contract ongeldig

Zelf reageerde Kremers niet, maar haar management liet het volgende weten: "Uit de stukken blijkt dat de heer Gillis op allerlei plaatsen beslag heeft gelegd op mogelijke tegoeden van Nicol omdat zij niet zweeg over de mishandelingen. Blijkbaar waren dat geheimen waarover zij niet van hem mocht spreken volgens een overeenkomst die Nicol onder dwang zou hebben moeten tekenen. Een overeenkomst die uiteraard volstrekt ongeldig is."

Bekijk hier de beelden:

Bron: Youtube