alexbedfoto

Alex Soze met twee vrouwen in bed! Vraagt hulp aan bekende voetballer "Neem op!" (Beeld)

Algemeenaug 31 2023, 14:17
Alex Soze staat bekend om zijn uitgesproken karakter. Hij had een lange tijd een relatie met de aanzienlijk jongere Romy, maar dat lijkt nu tot het verleden te behoren. Hij deelt op sociale media namelijk vol trots over zijn nieuwste avontuur.

Alex deelt een WhatsApp-gesprek met voetballer Andy van der Meijde

De relatie tussen hem en de jongere Romy is al een tijdje voorbij. Hij deelt nu een expliciet WhatsApp bericht op Instagram waarin hij een bericht stuurt naar ex voetballer Andy van der Meijde en heel duidelijk benadrukt dat hij zijn telefoon moet opnemen. In dit bericht vertelt hij vol trots over zijn avontuur. Hoe aantrekkelijk de dames ook mogen zijn, hij kan alleen maar aan één persoon denken: Andy van der Meijde. "Neem op!!!!!!!!". Hij hoopt dat ook Andy van der Meijde wil langskomen. "Trio, nu!"

Alex en Kosso maken het goed met elkaar

Alex en Kosso hielden de hele scene in spanning over hun confrontatie. De mannen hebben hun conflict echter vredig opgelost, ze hebben hun ruzie uitgepraat. Nu zijn ze bevriend geraakt. Dat laten ze zien in een nieuwe video samen. Te zien is hoe de mannen eerst aankomen op de afgesproken plek langs de snelweg en met hun hoofden tegen elkaar botsen, klaar om op de vuist te gaan. Even later laten ze echter zien dat ze dit spannende moment in scene hebben gezet. Ze geven elkaar een hand en doen hun hele verhaal.

Bekijk hier de beelden

https s3 newsifier 3
Bron: Instagram, Loesoe