screenshot 4 6 2023 12 43 01

Roy Donders overweegt neuscorrectie voor pasgeboren baby: ‘Nu al slechte ouders’ (VIDEO)

Algemeenmei 13 2023, 10:49
Roy Donders en zijn vriendin Michelle kregen ongeveer twee maanden geleden een dochter. Ze heet Romi Johanna Maria Donders. In een fragment dat Streamwijzer deelde op TikTok is echter te zien dat Roy Donders opmerkelijke plannen had met zijn dochtertje.

Neuscorrectie voor baby Roy Donders

Donders en Michelle zijn anderhalve maand geleden ouders geworden. In hun realityserie 'Altijd wat Bijzonders' krijgt de kijker een kijkje in het leven van dit Brabantse stel. In een opvallend fragment ligt Michelle, ook wel 'Mies' genoemd, achterover voor een zwangerschapsecho. Terwijl sommige ouders wellicht vragen stellen over de gezondheid van de baby en of het hartje goed klopt, is Roy vooral benieuwd naar hoe het neusje eruitziet. In het ergste geval suggereert hij om alvast geld opzij te zetten, zodat ze het kleintje meteen mee kunnen nemen op een reis naar Turkije om eventueel een neuscorrectie te laten uitvoeren.

Kritiek

"Vind jij ook dat ze een klein neusje heeft? Of heeft ze een gemiddeld neusje?," vraagt Roy bezorgd aan de verpleegster. "Ze heeft een heel mooi neusje," antwoordt de verpleegster. Het stel begint vervolgens te discussiëren over wie van hen beiden een mooiere neus heeft en welke ze liever terugzien bij de baby. "Jullie hebben gewoon allebei een mooie neus," zegt de verpleegster. "Ik vind mijn neus best breed. Maar ja, anders krijgt ze gewoon een neuscorrectie, dat kan ook nog," aldus Roy.
Het fragment heeft kritiek opgeleverd voor Roy en zijn opmerkingen. "Nu al slechte ouders," reageert iemand. Bekijk het fragment hieronder.

Roy Donders en Michelle

Roy Donders is dolgelukkig met zijn vriendin Michelle. Dat bewees de Brabander vorig jaar door een enorme tatoeage van Michelle in zijn nek te laten zetten. Roy is zo verliefd op Michelle dat hij per se iets van haar op zijn lichaam wilde hebben. "Ja, ik wilde gewoon iets van haar. Bij me, op me, aan me. Hoe moet ik het noemen?," vertelde Roy aan Shownieuws.
Daarom heeft Roy Donders de lippen van Michelle in zijn nek laten tatoeëren. Bekijk de tatoeage hier.

Bekijk hier de beelden:

Bron: Instagram
"}])