screenshot 10 8 2023 13 59 03

Jade Anna doet mee aan trend "akka" laten zien op nummer "Chick als Jade Anna" (video)

Algemeenjun 15 2023, 12:16
Jade Anna staat naast haar lange blonde lokken en relatie met Gio Latooy ook bekend om haar goed getrainde achterwerk ofwel "akka". Floris Keijzer vond hem zelfs zo mooi dat hij er een liedje over schreef. Hierdoor ontstond natuurlijk gelijk een trend voor alle wannabe Jade Anna's.
Want wie wil er nou niet de helft van het it-couple van het moment zijn. Gio en Jade domineren de influencer scene in Nederland. Gio deelt dagelijks zijn vlogs met zijn publiek. Jade moet het voornamelijk hebben van (grote) sponsordeals. Bovendien deelt ze sinds ze 18 is best wel pikante content.

Chick als Jade Anna

De trend vindt voornamelijk plaats op TikTok. De influencer zit zelf ook veel op TikTok. Gio en zijn vriendin hebben de YouTube en social media game wel op slot met z'n tweetjes. Een tijdje waren ze uit elkaar maar heel snel waren ze alweer samen.
In het liedje van Floris Keijzer "Chick als Jade Anna", zingt hij over de beeldschone dame. "Wil een chick als Jade Anna. Blond haar goede akka" zingt hij. Veel meiden gebruiken dit stukje tekst en filmen hun eigen "akka" terwijl dit liedje versneld op de achtergrond afspeelt. Momenteel zijn er al meer dan 7500 video's gemaakt met deze sound.

Bekijk hier de beelden:

screenshot 10 8 2023 14 02 45
screenshot 10 8 2023 14 02 15
Bron: YouTube