luxe penthouse peter gillis te koop 1200x545 c

Peter Gillis haalt keihard uit naar Nicol! "Ze werkte niet hard en is lui"

Algemeenapr 25 2023, 7:26
Peter Gillis heeft onlangs zijn nieuwe vriendin Wendy van Hout onthuld en daar is hij dolgelukkig mee. De twee delen het nieuws via social media. Hij kan het dan ook niet laten om nog even te sneren naar Nicolleke.

Ontmoeting nieuwe vriendin

Peter Gillis deelt op zijn Instagram dat hij opnieuw gelukkig is in de liefde. De twee laten er geen gras overheen groeien en geven een interview in het weekblad Privé over de eerste ontmoeting. Wendy laat weten dat zij op het terras van één van zijn vakantieparken zat. De rest zou geschiedenis zijn. 'Het klinkt misschien raar als je elkaar net hebt ontmoet, maar het voelde meteen vertrouwd'.
Het is duidelijk dat Gillis een type heeft, want Wendy lijkt op Nicolleke.
screenshot 23 05 2023 20 49 49 1024x555

Haalt uit naar Nicol

Ondanks dat Peter hartstikke gelukkig is, heeft hij nog wat woorden voor zijn ex-vriendin. In de podcast 'De Juice Show' van Yvonne Coldeweijer haalt hij keihard uit naar haar. Yvonne vraagt of Wendy liever is dan zijn ex. Hierop antwoord hij dat ze een onderneemster is en weet van hard werken. Daar zou Nicol niets van weten. Dat zou het verschil zijn tussen haar en Wendy.

Breuk

In februari maakte Nicol en Peter bekend dat ze uit elkaar zijn. Dit zou al een aantal maanden zijn na verschillende verhalen over mishandeling. De twee hebben daarna ook geen contact meer gehad. Na de breuk moest Nicolleke haar eigen centjes gaan verdienen en gaat voor de meest bizarre acties.
Ze startte onlangs een Only Fans-account en een webshop voor seksspeeltjes. Hierover zouden er geruchten rondgaan dat ze geen belasting over zou betalen. Ondertussen is, de realityster aan het genieten van haar spannend avonturen op Marbella.

Bekijk hier de video

Bron: Kijk.nl