screenshot 20 3 2023 14 46 01

Yvonne Coldeweijer haalt uit naar Hélène Hendriks "Gewoon sneu..."

Net binnenjan 21 2023, 14:43
Yvonne is niet op haar mondje gevallen en dat komt haar goed van pas als zelf bekroonde "Queen of Juice". Als het gaat over Jeroen Rietbergen oftewel "Vieze Jeroentje", spreekt ze haar mening keihard uit. Ook als dat betekent dat ze zijn bijstanders met de grond gelijk moet maken.

Yvonne is Hélène zat

Zo moest Hélène Hendriks er ook aan geloven. In haar talkshow HalfAcht spreekt de presentatrice haar twijfels uit over het verhaal van het slachtoffer van Vieze Jeroentje. Hierbij zegt ze dat Nienke, zo heet het slachtoffer, steeds haar verhaal verandert.
Volgens Yvonne is dit absolute onzin. Ze noemt Hélène een "pick-me girl". Dat is een vrouw of meisje dat alles doet om maar leuk gevonden te worden door mannen.

Pick-me girl

Daar laat ze het niet bij. Ook zegt ze dat ze te graag cool gevonden wil worden door Johan Derksen, die niet lang geleden zelf vertelde hoe hij een vrouw met een kaars verkrachtte.
Yvonne is Hélène zat en vindt dat ze zich "gewoon sneu" gedraagt. "Nienke heeft nooit haar verhaal verandert", zegt ze. "Nooit."

Bekijk de beelden hieronder:

screenshot 20 3 2023 14 45 11 624x1024
Bron: Instagram