peter gillis agent

Peter Gillis en Wendy staande gehouden door politie! Peter spreekt agent aan (Video)

Algemeenmrt 30 2023, 15:06
Peter Gillis heeft eindelijk in de nieuwste afleveringen Familie Gillis: Massa is Kassa zijn nieuwe vlam Wendy voorgesteld. Maar bij het voorstellen aan Limburg ging het mis: Peter werd in een dikke limousine staande gehouden.

Peter Gillis en Wendy

Te zien is hoe Peter en Wendy in een lange Hummer stappen en door de straten van Maastricht rijden naar het centrum. Maar dan gaat het plots fout. Terwijl de twee zich vermaken in de Hummer komt er een agent op een motor op ze af, ze moeten stoppen.

Politie

Blijkbaar trok de enorme auto met een opvallend blauw kenteken te veel aandacht van de politie en moest de agent checken wie er inzaten. Peter heeft een praatje gemaakt met de agent en was blijkbaar goedgekomen: "Hij was nog een grote fan ook, van Massa is Kassa, dat vond ik wel fijn. Even gauw een fotootje gemaakt, dus dat is goed.

Relatie

Peter dacht dat hij Wendy niet kon krijgen, maar dat liep gelukkig anders af. Hij vertelt over de eerste date: "Ik dacht daar hoor ik nooit meer iets van. Maar ik denk dat ze nog maar net in Soest was en ik kreeg de eerste app al. Toen hebben we zes keer afgesproken. Koffie gedronken, heel veel gepraat en gedaan. En toen waren we wel zo ver dat we zeiden: we vinden elkaar wel leuk.”
Veel kijkers lijken het verhaal echter niet te geloven. Ze menen dat Wendy er voor de serie is bijgehaald: ,,Mooi stukje toneel. Geloof er helemaal niks van. Voor haar gratis reclame en hij voor de kijkcijfers.”
Via YT, SBS6