2pac

2Pac zaak update: Suge Knight getuige tegen neef mogelijke schutter! 

Algemeenjul 08 2023, 8:11
De zaak van 2Pac zou een doorbraak hebben. Amerikaanse autoriteiten hebben een huiszoeking gedaan in verband met de moord op de rapper. Voormalige Death Row-eigenaar Suge Knight zou nu willen getuigen tegen de neef van de mogelijke schutter.

Huiszoeking

Er is een huiszoeking gedaan in Henderson, zo'n 30 kilometer van Las Vegas. Het zou gaan om de woning van Duane Keith Davis. Hij zou mogelijk betrokken zijn bij de dodelijke schietpartij. Destijds zou hij al zijn ondervraagd, omdat hij in de auto zou zitten met de vermoedelijke schutter.
De 25-jarige rapper 2Pac werd in 1996 doodgeschoten bij een stoplicht in Las Vegas. Hij overleed enkele dagen later in het ziekenhuis. De moord is nog steeds niet opgelost en de schutter is nooit aangehouden. Dit is een onderzoek naar één van de grootste namen in Hiphop. De Amerikaanse autoriteiten kunnen verder geen details vrijgeven.
2pac

Suge Knight

De neef van de mogelijke schutter zou aan meerdere mensen hebben verklaard, dat hij die avond naast hem zou hebben gezeten in de auto. Op 7 september 1996 reed Suge Knight weg van het Las Vegas hotel met naast hem 2Pac. De voormalige Death-Row directeur zou een grote getuige kunnen zijn in de zaak.
Eerdere weigerde hij, een samenwerking met de Amerikaanse autoriteiten maar zou nu van gedachte zijn veranderd. Hij zou nu willen getuigen tegen Keefe D, de neef van de mogelijke schutter Orlando Brown.

Bekijk hier de video

Bron: YT