lars veldwijk

Lars Veldwijk intiem gespot met nieuwe vlam in Zuid-Korea!

Algemeenjun 04 2023, 7:49
Lars Veldwijk zou weer iemand aan de haak hebben geslagen. Op social media deelt hij zelf beelden van hen samen. Het blijkt om een Zuid-Koreaanse model te gaan.

Nieuwe vlam

De 31-jarige voetballer speelt nu bij Jeonbuk Hyundai in Zuid-Korea. Momenteel is hij aan genieten van zijn vakantie en daar hoort ook een nieuwe vlam bij. Hij deelt een foto waar het Zuid-Koreaans model, Sujung op zijn rug zit.
Het model deelt zelf ook beelden van hem op haar stories. Het is niet duidelijk of ze een koppel zijn, maar wel dat ze van elkaar genieten.
lars veldwijk

Monica Geuze

Lars Veldwijk had eerder een relatie met Monica Geuze, met wie hij dochtertje Zara-Lizzy heeft. Het koppel besloot om in 2019 uit elkaar te gaan. De breuk zou vooral te maken hebben met zijn transfer naar Zuid-Korea. Uit een andere relatie heeft een zoontje Mason. Op social media deelt hij vaker beelden dat ze kinderen vrij emotioneel reageren als hij terugkomt, aangezien hij aan de andere kant van de wereld woont.
Eerder werd hij ook gelinkt aan Selma Omari nadat ze samen werden gespot. Beiden maakten duidelijk dat er geen sprake is van een romantische relatie en dat ze vrienden zijn.

Bekijk hier de video

screenshot 2023 07 04 at 093548 677x1024
image 620x1024
Bron: Kijk.nl
"}])