screenshot 08 08 2023 21 23 58

John vd Heuvel zoekt Joran vd Sloot op in beruchte gevangenis! "Komt nooit meer vrij"

Algemeenjun 08 2023, 19:02
Joran van der Sloot werd onlangs uitgeleverd aan Amerika nadat hij in een gevangenis in Peru vastzat. Daar zocht John van den Heuvel hem op om met hem te spreken en komt met nieuwe details.

Joran levenslang vast?

Joran werd veroordeeld tot 28 jaar cel voor moord op Stephany Flores, en 18 jaar voor drugshandel. John zegt dat Joran geen medegevangenen mag zien omdat hij te bekend en berucht is “Joran wil graag zelf tussen de normale gevangenis-populatie maar de gevangenisdirectie vindt dat niet heel verstandig”
Joran moet zich in de USA verantwoordden voor fraude en afpersing van de familie Holloway. Hij kan daar nog eens twintig jaar extra voor krijgen. John denkt dan ook dat Joran mogelijk nooit meer vrijkomt. “Daar lijkt hij zich ook wel een beetje bij neer te leggen”

Nathalee Holloway zaak

Over de zaak Nathalee Holloway zegt John "Joran zou 250.000 dollar van de Holloways hebben gekregen om te vertellen waar het lichaam van Natalee is. Dat heeft hij nooit gedaan en haar lichaam is ook nooit gevonden. En dat zal ook nooit gebeuren. En daar is het weer zo, op het moment dat er sprake zou zijn van doodslag, dan is het verjaard op Aruba. Dat maakt het ingewikkeld. Als Joran schuld bekent en de waarheid vertelt over de vermissing van Natalee zou hij een lagere straf krijgen.”

Joran wil terig naar Peru

Joran zou echter zo snel mogelijk weer terug naar Peru willen, de omstandigheden zouden prettiger zijn dan in Amerika. “Mijn advocaten praten met het Openbaar Ministerie over wat er verder gaat gebeuren. Ik hoop dat dit allemaal snel wordt afgehandeld en dat ik terug kan naar Peru. De omstandigheden in de Challapalca-gevangenis zijn ook niet prettig, maar ik zit daar niet zo geïsoleerd als hier en ben in ieder geval wat dichter bij mijn dochtertje Dushi en haar moeder Leidy.”

Hieronder het volledige verhaal en meer info:

Via SBS6
"}])