jutta

Jutta Leerdam viert overwinning met Jake Paul en deelt backstage beelden!

Algemeenjul 06 2023, 9:02
Jutta Leerdam is in Dallas, Texas om haar vriendlief Jake Paul te supporten. De schaatskoningin deelt beelden backstage.

Gevecht

Jutta Leerdam zat op de eerste rij tijdens het gevecht tussen Jake Paul en Nate Diaz. Uiteindelijk is Paul er met de winst vandoor gegaan. De schaatskoningin stond juichend en gillend aan de zijlijn. Ze deelt ook beelden van achter de schermen. Jake Paul kwam aan op een grote tank en omsingeld door zijn team.
jutta

'Trots op jou'

De tortelduifjes maakte begin april bekend, dat ze een koppel zijn. Sindsdien deelt de schaatster steeds meer beelden van hen samen. Na het gevecht reageert ze op de overwinning van haar vriend. "Zo trots op jou", schrijft ze bij de intieme beelden waarin de twee niet van elkaar kunnen afblijven.

Persconferentie

Ze deelde eerder al beelden. De schaatster ging mee naar de persconferentie van Jake Paul. Hij zal vechten tegen Nate Diaz. Tijdens de staredown ging het mis op het podium.
Het lijkt in de videobeelden erop dat het team van Nate Diaz begon met het vechten. Al snel vielen er rake klappen, maar het duurde niet lang voordat de beveiliging iedereen uit elkaar en enigszins gekalmeerd had.

Bekijk hier de video

"}])